Blac Chyna täysin alastomana – estoton nakukuva leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaksivuotiaan Dream-tyttären vanhemmat, Rob Kardashian ja Blac Chyna, eivät ole kovin hyvissä väleissä keskenään. Pariskunnan tekemän huoltajuussopimuksen mukaan toisella vanhemmalla on oikeus olla pidempään tytön kanssa, mikäli toinen vanhemmista lähtee matkoille, mutta Chyna jätti äskettäin lapsen silti lastenhoitajan hoiviin lomansa ajaksi.

View this post on Instagram

Black excellence

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

Kardashianin perheen suututtanut ja vieläpä oikeuteen haastanut julkkistyrkky Chyna nähdään nyt poseeraamassa Instagramissa julkaisemassaan kuvassa täysin alastomana. Hänen ihollaan nähdään vain hieman valkoista maalia.

View this post on Instagram

Too blessed to be stressed🙏🏽

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on