Kanye Westin väärennysskandaalissa – huijarikaveri nettosi lähes miljoonan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

New York Fashion Show’n esiintymisistä vastaava Philipp Plein solmi äskettäin sopimuksen Kanye Westin kanssa tulevan maanantain tapahtumassa esiintymisestä. Hän maksoi esiintymisen ennakkomaksuna 900.000 dollaria. Asiassa on yksi iso mutta: Sopimuksen Kanye Westin puolesta tehnyt mies on huijari.

TMZ kertoo Kanye Westin joutuneen identiteettivarkauden uhriksi. Miehen entinen ystävä on varastanut Kanye Westin henkilöllisyyspaperit ja ottanut yhteyttä New York Fashion Weekin esiintyjäsopimuksista vastaavaan Philipp Pleiniin.

He aloittivat neuvottelut Kanye Westin esiintymisestä tapahtumassa ja sopivat, että Plein maksaa ennakkoon lähes miljoona dollaria. Entinen ystävä väärensi jopa Kanye Westin nimikirjoituksen sopimukseen.

Nyt väärentäjä on kadonnut. Kanye West ei ole esiintymässä muotitapahtumassa ja Plein on lähes miljoona dollaria köyhempi. Asiasta on kaiketi aloitettu poliisitutkinta ja väärennysjupakka etenee aikanaan oikeuteen.