Muistatko Janice Dickinsonin? Tältä hän näyttää 64-vuotiaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen supermalli Janice Dickinson tunnetaan kärkeästä kielenkäytöstään ja mittavasta mallin urastaan. Turbohuulinen mallimamma muistetaan myös Tyra Banksin luotsaamasta Huippumalli haussa -ohjelmasta. Hänet on tituleerattu maailman ensimmäiseksi huippumalliksi.

Muutaman viikon päästä 64 vuotta täyttävä huippumalli Janice Dickinson päivittelee ahkerasti kuviaan sosiaaliseen mediaan. Nainen on esitellyt auliisti bikinivartaloaan faneilleen, vaikka hän on jo virallisesti eläkeiässä. Kauneuskirurgiaan ahkerasti elämänsä aikana turvautunut malliveteraani on kuitenkin säilynyt näyttävänä ikäisekseen.

Janice Dickinsonin oikeaa ikää ei tiedetty kuin vasta viime vuosina. Hän on antanut elämänsä aikana ristiriitaisia tietoja syntymävuodestaan julkisuuteen. Oikea syntymävuosi on 1955, joka mainitaan myös hänen ajokortissaan.

View this post on Instagram

#janicedickinson

A post shared by Janice Dickinson (@janicedickinson) on

View this post on Instagram

#janicedickinson my hubby

A post shared by Janice Dickinson (@janicedickinson) on