Tätä et tiennyt tarvitsevasi – Crocs-käsilaukku esiteltiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisten suosikkitupakkakengät, eli Crocsit, ovat jääneet pikkuhiljaa pois muodista. Silti niitä näkee välillä katukuvassa, lähinnä markettien kassajonoissa ja kesäisillä jäätelökioskeilla. Losangelesilainen muotibrändi PizzaSlime on tehnyt Crocs-lipokkaasta käsilaukun.

Koska normaalit käsilaukut ovat joillekin ihmisille liian tavallisia, on amerikkalainen yritys valmistanut pienen erän Crocs-kasseja. Dazed-sivusto kertoo, että yritys myy pientä 50 kappaleen erää Crocsbody-käsilaukkua 300 dollarin kappalehintaan. PizzaSlimen valikoimassa on sekä mustia että keltaisia versioita.

Näppärä valmistaisi samanlaisen laukun itse. Materiaaliksi sopii mikä tahansa kesämökin Crocs-kenkä. Lisää kenkään hihna ja vetoketjullinen pussukka. Sen jälkeen katso peiliin ja pohdi, kehtaatko lähteä ihmisten ilmoille.