Leonardo DiCaprio ja Martin Scorsese yhdistävät voimansa – sarja Yhdysvaltojen ensimmäisestä sarjamurhaajasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Leonardo DiCaprio ja ohjaajalegenda Martin Scorsese tekevät jälleen yhteistyötä, tällä kertaa televisiosarjan parissa. Kaksikko tuottaa The Devil in the White City -nimisen sarjan Hulu-suoratoistopavelulle.

Samannimiseen kirjaan perustuva The Devil in the White City kertoo historiallisesta nimestä, joiden saavutukset olivat melko erilaisia. Sarja seuraa vuoden 1893 maailmanmessujen parissa työskennellyttä arkkitehti Daniel H. Burnhamia ja Yhdysvaltojen ensimmäiseksi sarjamurhaajaksi kutsuttua H.H. Holmesia.

The Hollwyood Reporter -lehden mukaan DiCaprio ja Scorsese suunnittelivat projektista alun perin elokuvaa, jonka pääroolia DiCaprio olisi esittänyt. Toistaiseksi on kuitenkin epäselvää, tullaanko tähti näkemään sarjamurhaajana televisiosarjassa.