Käyhän se näinkin! Nainen sheivasi jalkojaan skootterin kyydissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ei liene kovinkaan monelle yllätys, että keskellä päivää liikennevaloissa jalkojaan skootterin kyydissä sheivannut nainen on kuvattu juurikin Yhdysvaltojen Floridassa. Kyllä, tämä on totta. Floridalaiset eivät näytä pettävän koskaan.

ViralHog-videopalvelu on julkaissut taltioinnin, jossa nähdään skootterin kyydissä istuva nainen. Helmikuun alussa kuvatulla videolla oleva neitokainen juo samaan aikaan energiajuomaa ja poistaa höylällä jalkojensa karvoitusta. Hänelle tämä tuntuu olevan tuikitavallinen toimenpide.

Ihmiset ovat kuitenkin päivitelleet Miamissa keskellä päivää ja liikennevaloissa jalkakarvojaan sheivannutta naista. Osa videon kommentoijista otaksuu, että kyseessä olisi maksullinen nainen, joka valmistautuu seuraavaan keikkaansa. Nyt on tämäkin nähty.