Reissuun uuden kumppanisi kanssa? Suhteen kesto punnitaan toden teolla

Matkailu · Terhi Piiroinen

Ihmisen todellinen luonne paljastuu usein mukavuusalueelta poistuessa. Siksi kaikkien uusien pariskuntien tulisi lähteä kumppaninsa kanssa reissuun testaamaan, kuinka liitto toimii matkoilla ollessa.

Psykiatri Grant H. Brenner kertoo Elite Dailylle, että pariskunta on valmiina yhteiseen reissuun, jos matkustaminen on molemmille osapuolille luonnollista ja mieluisaa.

Jos kumppanukset ovat rentoja reissaamisen suhteen, voivat he lähteä yhdessä matkoille nopeastikin tapaamisen jälkeen. Matkoille kannattaa lähteä myös silloin, jos seurustelusuhteen osapuolet ovat samankaltaisia, eikä heillä ole keskenään suurempia ongelmia.

Matkoilla pääsee testaamaan, kuinka suhteen osapuolet tukevat toisiaan tai tulevat ylipäätään toimeen keskenään. Jos toinen osapuoli alkaa kyllästyttämään nopeasti, ei hänen kanssaan onnistu myöskään matkustaminen tai muu pitkäaikainen ajanvietto.