Live Nation ostaa osuuden Blockfest-festivaalista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Live Nation Finland ja Blockfest ovat torstaina allekirjoittaneet sopimuksen, jossa osuus Blockfestista siirtyy Live Nationin omistukseen. Blockfestin liiketoiminta ja työntekijät jatkavat toimintaansa Tampereen yksikössään. Festivaalin perustaja Kalle Kallonen jatkaa Blockfestin toimitusjohtajana ja osakkaana.

Vuonna 2008 perustettu ja Kalle Kallosen luotsaama Blockfest on vuosien saatossa kasvanut Tampereen Tullinaukion klubimaisesta festivaalista Pohjoismaiden suurimmaksi hiphop-festivaaliksi. Järjestäen ennakkoon loppuunmyyty festivaali on rikkonut kävijäennätyksiään vuosittain. Viime vuonna festivaali keräsi oheistapahtumineen 75 000 yleisön. Blockfest on tunnettu esiintyjiensä erikoistempauksista, ainutlaatuisen hyvästä tunnelmasta hyvien kulkuyhteyksien keskellä Tampereen ytimessä sekä onnistuneista kumppanuusprojekteistaan.

– Yhteistyön syventäminen vahvistaa Blockfestin asemaa, jolla varmistamme kuumimpien kansainvälisten artistien esiintymisen festareilla myös tulevaisuudessa. Vahvistamme tiimiimme osaamista kansainvälisellä tasolla, joka mahdollistaa festivaalin kehittämisen ja tärkeimpänä, yleisölle parhaan mahdollisen festivaalikokemuksen tuottamisen – olemme ehdottomasti innoissamme Live Nationin jengin mukaantulosta, Blockfestin Kalle Kallonen iloitsee.

– Olemme tehneet vuosia tiivistä yhteistyötä Blockfestin kanssa ja on mahtavaa, että voimme entisestään syventää yhteistyötä Blockfestin kanssa vahvoilla artistikiinnityksillä ja kumppanuuksilla festivaalikokemuksen täydentämiseksi. Blockfest on yksi Suomen mielenkiintoisimpia ja innovatiivisimpia festivaaleja, jonka kehityksessä olemme innolla mukana, kuvailee Live Nation Finlandin pääpromoottori Zachris Sundell.

Live Nation Finlandin ja Blockfestin yhteistyö alkoi vuonna 2013 Blockfestin pääesiintyjän kiinnityksen Wu Tang Clanin myötä. Live Nation Finlandin artistikiinnityksiä Blockfesteilla ovat vuosien saatossa olleet muun muassa Snoop Dogg, Rick Ross, Mobb Deep, Migos, Lil Wayne, NAS, Post Malone, G-Eazy ja ASAP Rocky. Yrityskauppojen johdosta osuus Blockfestin liiketoiminnasta siirtyy Live Nation Finlandin omistukseen.