Blac Chyna pokasi takavuosien räppärilupauksen – seurustelee Soulja Boyn kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen hiphop-tähti Soulja Boy on pitänyt hiljaiseloa musiikkibisneksestä pian kymmenen vuoden ajan. Sen sijaan mies on noussut otsikoihin valehdeltuaan omistamastaan yksityislentokoneesta ja esiteltyään väärennettyä rahaa sosiaalisessa mediassa.

Nyt 28-vuotias amerikkalaismies on iskenyt glamourmalli Blac Chynan. Soulja Boyn ja Blac Chynan on kerrottu seurustelleen viikon ajan. TMZ:n mukaan kaksikko aloitti yhteydenpitonsa Instagramin viestipalvelussa ja tapasivat pian sen jälkeen kasvotusten Sean Kingstonin järjestämissä Grammy -palkintogaalan jatkobileissä Los Angelesissa.

Realityjulkkis Blac Chyna seurusteli vielä vähän aikaa sitten toisen räppärin, Kid Buun kanssa. Kaksikon välit tulehtuivat Havaijilla, kun Blac Chyna syytti miestä pettämisestä. Heidän välienselvittelynsä muuttui fyysiseksi ja suhde päättyi siihen. Soulja Boy on oikealta nimeltään DeAndre Ramone Way. Hänen ensimmäinen Crank That (Soulja Boy) -single nousi vuonna 2007 Billboard 100 -listan ykköseksi seitsemän viikon ajaksi.

View this post on Instagram

DrakoChyna

A post shared by Soulja Boy “Draco” 💲🔌🔫 (@souljaboy) on