Chris Cornellista dokumenttielokuva – Brad Pittin uusi projekti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rocktähti Chris Cornell kuoli traagisesti vuonna 2017. Nyt itsemurhan tehneestä muusikosta ollaan työstämässä dokumenttielokuvaa.

Elokuvan tuottavat Variety-lehden mukaan tähden leski Vicky Cornell, hänen ystävänään tunnettu Brad Pitt ja elokuvaohjaaja Peter Berg. Berg toimii myös toistaiseksi nimettömän dokumenttielokuvan ohjaajana.

Chris Cornell teki pitkän uran musiikin parissa, ja hänet muistetaan yhtenä grungen suurnimistä. Mies oli mukana Soundgarden ja Audioslave -yhtyeissä, minkä lisäksi hänellä oli oma soolouransa.

Vicky Cornell nosti viime vuonna kanteen edesmenneen aviomiehensä lääkäriä vastaan. Sen mukaan Robert Koblin syyllistyi hoitoviurheeseen määrätessään riippuvuudelle alttiille Cornellille suuria annoksia loratsepaamia ja oksikodonia.