Eläkeläisnainen pidätettiin – ahdisteli, kouri ja suuteli väkisin nuorta miestä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen 64-vuotias Marrian Ann Zambrano on pidätetty päällekarkauksen vuoksi. Eläkeläisyhteisössä asuva nainen oli nautinnut alkoholia paikallisessa ravintolassa, kunnes oli yrittänyt houkutella yhtä ravintolan työntekijää luokseen harrastamaan seksiä.

Nuorempi mies oli ilmoittanut eläkeläisrouvasta poliisille, koska tilanne oli eskaloitunut nopeasti kiusalliseksi. Zambrano oli ehdottelun jälkeen tarttunut nuorempaa miestä haarojen alueelta ja yrittänyt laskea miehen housuja alas. Sen jälkeen nainen oli halaillut ja suudellut miehen kaulaa.

Poliisit pidättivät Zambranon. Viranomaiset tarkistivat valvontakameran tallenteelta, että mies ei missään vaiheessa koskenut rouvaan. Zambrano vapautui vankilasta maksettuaan tuhannen dollarin suuruisen takuusumman, mutta hän joutuu astumaan lähentelyn vuoksi oikeuden eteen maaliskuussa, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi