Video hyväilee aistejasi – Line Rider ja Beethoven yhdistettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Line Rider -verkkopelissä on ideana piirtää vapaalla kädellä viivoista muodostuvia ratoja kelkalla laskevalle tikku-ukkohahmolle. Monet kappaleet ovat toimineet ratarakennelmien innoittajina, mutta taannoin julkaistu sinfoniaversio lienee niistä kaikista upein.

Saksalaisen säveltäjä Ludwig van Beethovenin sinfonia nro 5 on yksi hänen tunnetuimmista teoksistaan. Neljästä osasta koostuva kohtalonsinfonia on syntynyt Beethovenin näkemän unen perusteella. Siinä kuolema tuli koputtamaan hänen ovelleen.

Nyt samainen sinfonia soi DoodleChaosin tekemän Line Riders -videon taustalla. Hän kertoo, että radan tekemiseen kului yhteensä kolme kuukautta. Projekti kuitenkin kannatti, sillä yli 2,5 miljoonaa katselukertaa kerännyt video on parasta antia, mitä Youtube voi katsojilleen tarjoilla. Bravo!

Uusimmat