Nerokas kone tekee paperilennokkeja – video paljastaa miten

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Paperilennokkien askarteleminen kuuluu jokaiseen lapsuuteen. Lennokkien taitteluohjeita on lukuisia, ja osa jopa innostuu koristelemaan paperilentokoneensa näyttäväksi. Nyt lennokkien taittelemiseen on kehitetty oma koneensa.

Shy Vardi -niminen Youtube-käyttäjä on julkaissut videon, jolla on esitelty paperiennokkikone. Lentokoneita paperista taitteleva vekotin on rakennettu ilmeisesti viidestä printteristä. Lyhyt video esittelee sen toimintamekanismin.

Ihmiset janoavat lisää paperilentokoneita ja pidempää videota. matka on yleensä kovin lyhyt, ja se liitelee muutamassa sekunnissa maahan. Toisinaan lennokin tekijällä on niin hyvä säkä, että paperilentokone palaa takaisin lähtöpisteeseensä bumerangin tavoin.