Salarakas pukeutui pelkkiin narunpätkiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme noin vuosi sitten, että Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin vanhimman pojan, Donald Trump Jr.:n Vanessa-vaimo haki avioeroa 12 vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Yhtenä syynä oli Trump Jr.:n salasuhde uhkeilla muodoilla varustettuun laulajaan, Aubrey O’Dayhin.

Yhdysvaltojen West Hollywoodissa viihdetaiteilijana itsensä elättävä Aubrey O’Day on muodokas nainen. Hän kuvailee itseään sapioseksuaaliksi, eli hän kiihottuu eniten toisen ihmisen älykkyydestä. Silti hän itse kiihottaa muita perinteisimmillä menetelmillä muotojaan auliisti Instagramissa esitellen.

Nyt hän on julkaissut alusvaatekuvia, joissa hänen yllään nähdään narumaiset alusasusetit. Remmit nuolevat Aubrey O’Dayn vartaloa korostaen hänen uhkeita kurvejaan. Hänen tiedetään nykyisin vihaavan koko Trumpin perhettä, koska Donald Trump Jr. jätti hänet ja palasi vaimonsa luokse lupauksista huolimatta.

View this post on Instagram

get lifted. @fashionnova

A post shared by Aubrey O'Day (@aubreyoday) on

View this post on Instagram

im not bad, i’m just drawn that way. @fashionnova

A post shared by Aubrey O'Day (@aubreyoday) on