Shokkipäätös! Netflix lopettaa kaikki Marvel-sarjansa – myös Punisherin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin suosittujen Marvel-sarjojen faneja on kohdannut suru-uutinen. Sekä The Punisher että Jessica Jones ovat saaneet edeltäjiensä tapaan lopettamispäätöksen.

Jon Bernthalin tähdittämän The Punisherin vastikään esitetty toinen tuotantokausi jää Variety-lehden mukaan sarjan viimeiseksi. Krysten Ritterin tähdittämästä Jessica Jonesista nähdään vielä kolmas ja viimeinen kausi.

Netflix ilmoitti aikaisemmin lopettavansa myös Daredevil, Luke Cage ja Iron Fist -sarjat. Päätöksen taustalla uskotaan olevan Marvelin omistaman Disneyn tuleva Disney+ -suoratoistopalvelu ja Hulu-palvelun osake-enemmistön omistaminen.

On mahdollista, että sarjat tulevat jatkumaan joko Disney+ tai Hulu -palveluissa. Netflixin ja Marvelin spimuksen mukaan hahmoja ei kuitenkaan saa käyttää Netflixin ulkopuolisissa sarjoissa tai elokuvissa kahteen vuoteen sarjojen lopettamisen jälkeen.