Khloe Kardashianin shokkiero – mies petti pikkusiskon bestiksen kanssa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Khloe Kardashianin ja Tristan Thompsonin erosta on huhuttu jo hetken aikaa, mutta nyt juorut ovat paljastuneet ikävällä tavalla todeksi. Thompson on ollut turhan läheisissä tunnelmissa Kylie Jennerin parhaan kaverin, Jordyn Woodsin kanssa.

Khloe Kardashian jätti Tristan Thompsonin. Syynä on NBA-koripalloilijan läheiset tunnelmat Khloen siskon, Kylie Jennerin pitkäaikaiseen sydänystävän Jordyn Woodsin kanssa. TMZ kertoi miehen uskottomuudesta ja shokkierosta. Tristan Thompson oli lähentynyt Jordyn Woodsin kanssa kotibileissä viime sunnuntaina, ja kun tieto tavoitti Khloe Kardashianin, antoi nainen saman tien miehelle kenkää.

Tristan Thompson jäi kiinni pettämisestä ensimmäisen kerran kymmenen kuukautta sitten vain muutama päivä hänen ja Khloe Kardashianin ensimmäisen lapsen syntymää. Vaikka pariskunnan välien on kerrottu viilentyneen viime aikoina, ei kukaan olisi uskonut Kardashianien läheisen perhetutun olevan syypäänä lopulliseen eroon. Jordyn Woods on 21-vuotias somejulkkis ja hän on ollut vuosikausia Kylie Jennerin paras kaveri.