Ylipainoiseksi luultu olikin raskaana – vakuutti olevansa neitsyt

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kiinan Guiyangissa sairaalaan vatsakipujen vuoksi hakeutunut parikymppinen nainen on yllättäen synnyttänyt poikavauvan. Nainen on väittänyt sairaalassa olevansa neitsyt, eikä ole koskaan harrastanut seksiä. Lääkärit ovat äimistyneitä tapauksesta.

Vanhempiensa kanssa kiinalaisen sairaalan ensiapuun hakeutunut nainen valitti kovia vatsakramppeja. Tutkimuksissa selvisi, että naisella oli synnytyssupistuksia ja hän oli saamassa lapsen. Nainen tai hänen lähipiirinsä eivät olleet huomanneet raskautta, koska hän oli todella ylipainoinen. Lisäksi hänen kuukautisensa ovat olleet huomattavan ylipainon vuoksi epäsäännölliset.

Yksin asuva nainen järkyttyi raskausuutisesta ja halusi, että lääkintähenkilökunta suorittaisi hänelle neitsyystarkastuksen. Hän ei omien sanojensa mukaan ole koskaan harrastanut seksiä tai ole ylipäätään edes kiinnostunut miehistä. Kun lääkäri kysyivät, voisiko kyseessä olla esimerkiksi humalassa tapahtunut yhdyntä, väitti nainen olevan allerginen alkoholille.

Pienen poikavauvan synnyttänyt nainen ei suostunut pitämään huolta pienokaisesta. Lapsi ojennettiin hänen vanhemmilleen. Lääkärit ovat kummastelleet asiaa, sillä nainen on kouluttautunut henkilö, eikä heille ole koskaan aiemmin tullut hoidettavakseen tapausta, jossa aikuinen nainen ei ole tiennyt olevansa raskaana kuin vasta synnyttäessään, Mirror uutisoi.