Isabel Ljungdell bikineissä Thaimaassa – silmänruokaa riittämiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsinkiläinen mallikaunotar Isabel Ljungdell on noussut seuratuksi tähdeksi sosiaalisessa mediassa, koska hän julkaisee itsestään aktiivisesti näyttäviä ja seksikkäitä kuvia lomailemassa milloin missäkin päin maailmaa.

Isabel tuli aikoinaan tunnetuksi Miss Helsinki 2014 -voittajana, mutta nykyisin hänet tunnetaan lähinnä kuumista somekuvistaan. Tällä kertaa Ljungdell nähdään poseeraamassa paratiisilomallaan Koh Racha Yain maisemissa, jossa hänellä oli yllään punaiset bikinit.

Isabel Ljungdell on tullut tutuksi julkisuudessa sosiaalisen median ja missikilpailun lisäksi myös esimerkiksi Luokkakokous-elokuvassa. Hän osallistui taannoin myös Martina ja hengenpelastajat -realitysarjaan.

View this post on Instagram

🍒💭 daydreaming

A post shared by Isabel Ljungdell 🇫🇮 (@isabelclaudine) on

View this post on Instagram

💋

A post shared by Isabel Ljungdell 🇫🇮 (@isabelclaudine) on