Meghan Marklen vauvakutsut New Yorkissa silkkaa luksusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Iso-Britannian prinssi Harryn ja hänen vaimonsa, Sussexin herttuatar Meghan Marklen esikoisen laskettu aika lähenee. Lapsen tarkkaa laskettua aikaa ei ole paljastettu julkisuuteen, mutta pienokaisen on otaksuttu syntyän maalis-huhtikuussa.

Nyt tuoreelle kuninkaalliselle on järjestetty vauvakutsut New York Cityssa. Vauvakutsut järjestettiin The Mark Hotelin sviitissä, joka kustantaa 75.000 dollaria. Juhlat olivat tennistähti Serena Williamsin ja Amal Clooneyn emännöimät. Juhliin osallistui naisen lähipiiriin kuuluvaa väkeä.

Vauvakutsuilla nautittiin huippukokki Jean-Georges Vongerichtenin valmistamista ruoista. Pienen kuninkaallisen pian synnyttävä Meghan Markle sai lahjaksi nimikoituja luksustuotteita. Juhlissa esiintyi maailmankuulu harpisti Erin Hill, People-lehti uutisoi. Näyttelijänä tunnettu Meghan ja prinssi Harry menivät naimisiin 19. toukokuuta 2018.