Kaksi baseball-pelaajaa ovat miltei identtisiä – osallistuivat DNA-testiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kahta Yhdysvaltalaista baseball-pelaajaa voisi luulla kaksosiksi heidän ulkonäkönsä ansiosta. Kaiken kukkuraksi miehillä on sama nimi, Brady Feigl.

Molemmat Bradyt ovat punahiuksisia, parrakkaita, käyttävät silmälaseja ja ovat noin 193 senttiä pitkiä. He pelaavat baseballia Minor League -sarjan Oakland A’s ja Texas Rangers -joukkueissa. Miehet ovat jopa käyneet samassa leikkauksessa samalla lääkärillä.

Inside Edition -sivusto järjesti Bradyille DNA-testin. Testissä kuitenkin kävi ilmi etteivät he ole sukua, vaan kyse on hämmentävästä yhteensattumuksesta. Kumpikin mies on tosin 53-prosenttisesti germaanista sukua.

– Olemme edelleen veljeksiä omalla tavallamme, Texas Rangersin Brady Feigl kuitenkin totesi.