Laulaja R. Kelly jopa 70 vuodeksi vankilaan seksuaalirikoksista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti R. Kelly joutui taannoin skandaalin keskiöön, kun hänet pidätettiin epäiltynä lukusista seksuaalirikoksista. Pian sen jälkeen artistin musiikki poistettiin esimerkiksi Spotifyn tekemiltä soittolistoilta.

Epäilyjen mukaan 52-vuotias R. Kelly olisi pyörittänyt omaa seksikulttiaan. Tähden väitettiin pitäneen useita nuoria naisia Chicagossa ja Atlantassa sijaitsevissa kodeissaan sekä manipuloineen ja kontrolloineen heidän elämäänsä.

Nyt R. Kellylle on luettu oikeudessa raskaat syytteet. Hän sai syytteen peräti kymmenestä seksuaalirikoksesta, jotka voivat tuoda hänelle jopa 70 vuoden vankeustuomion, mikäli artisti todetaan syylliseksi kaikkiin syytekohtiin. R. Kelly on kiistänyt syytteet. Oikeudenkäynti alkaa 8. maaliskuuta.