Raju väite Yhdysvalloissa: ”R. Kelly pyörittää nuorten naisten seksikulttia”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

R&B-tähti R. Kellyn epäillään pyörittävän nuorista naisista koostuvaa seksikulttia. Tämä käy ilmi Buzzfeed-sivuston julkaisemasta tuoreesta uutisraportista, jossa tyttöjen vanhemmat esittävät laulajaa kohtaan raskaita syytöksiä.

R. Kellyn väitetään pitävän kuutta naista Chicagossa ja Atlantassa sijaitsevissa kodeissaan. Raportin mukaan laulaja määrää mitä naiset saavat syödä, kuinka he pukeutuvat, koska he peseytyvät ja milloin he nukkuvat. Kellyn kerrotaan myös harrastavan seksiä naisten kanssa ja kuvaavan aktit.

Tähden kerrotaan myös kieltäneen naisilta yhteydenpidon perheidensä kanssa. Mikäli sääntöjä ei noudateta, naisia rangaistaan fyysisesti ja verbaalisesti.

– Sinun täytyy pyytää ruokaa. Sinun täytyy pyytää lupaa käydä vessassa. Kelly osaa manipuloida mieliä. Hän on kuin nukkemestari, tähden sisäpiiriin lukeutunut entinen avustaja Cheryl Mack kertoi.

Raportin mukaan Kelly olisi houkutellut naiset piiriinsä lupaamalla auttaa heitä musiikkiurallaan. Ammatillisena alkavien suhteiden kerrotaan muuttuvan nopeasti seksuaaliseksi, ja lopulta naiset päätyvät asumaan tähden luona.

Erään tähden luokse muuttaneen nuoren naisen vanhemmat olivat pyytäneet poliiseja tarkistamaan tyttärensä hyvinvoinnin. Nainen oli kuitenkin kertonut olevansa kunnossa, eikä halunnut tulla häirityksi. Kaikki naiset ovat täysi-ikäisiä, minkä vuoksi vanhemmat ovat voimattomia asian suhteen.

TMZ-sivuston mukaan R. Kelly on sittemmin kiistänyt artikkelissa esitetyt väitteet. Tähden edustajan mukaan Kelly suunnittelee aloittavansa toimenpiteet syytöksiä esittäneitä kohtaan ja puhdistavansa nimensä.

R. Kellyä on syytetty uransa aikana lapsipornon tekemisestä sen jälkeen, kun Chicago Sun Times -sanomalehti sai käsiinsä nauhan jossa tähden uskotaan harrastavan seksiä 14-vuotiaan tytön kanssa. Syytteet kuitenkin hylättiin myöhemmin.