Rekkalastissa oli muutakin kuin mansikoita – tulli löysi 411 kiloa metamfetamiinia

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Meksikosta Yhdysvaltoihin jäisiä mansikoita kuljettanut rahtari on jäänyt tulliviranomaisten haaviin huumeiden salakuljetusyrityksen vuoksi. Mansikkalastiin oli piilotettu yhteensä 411 kiloa metamfetamiinia.

Pharr-Reynosan sillalla rajaliikennettä valvovat viranomaiset ovat löytäneet mansikkarekasta yhteensä 350 pakettia metamfetamiinia. Huumelastin katukauppa-arvo on noin 13 miljoonaa dollaria. Rekkaa kuljettanut 42-vuotias mies on pidätetty.

Meksikosta Yhdysvaltoihin kulkee kuukausittain noin 175.000 ajoneuvoa samaa siltaa pitkin. Mansikkarekkaa kuljettanut meksikolaismies on toimitettu amerikkalaisten viranomaisten haltuun jatkokuulusteluita ja tutkimuksia varten, CNN uutisoi.