Soulja Boy jätti Blac Chynan – löysi heti tilalle nuoren mallin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianin perhettä tarkoituksella ärsyttäneet Blac Chyna ja Soulja Boy sopivat, että esittäisivät pariskuntaa. He kuitenkin huomasivat kiinnostuneensa toisistaan oikeasti ja aloittivat seurustelun. Valitettvasti suhde on nyt päättynyt kahden viikon seurustelun jälkeen.

Glamourmalli Blac Chynan ex-kumppani Tyga on ollut erimielisyyksissä Soulja Boyn kanssa siitä, kumpi räppäri on ollut viime vuonna menestyneempi. Kostona riidasta Soulja Boy hieroi suhdetta Blac Chynaan. Muhkeamuotoinen nainen ei kuitenkaan ollut valmis vakavaan seurusteluun, joten suhde päättyi jo parin viikon jälkeen.

Soulja Boy vaihtoi naista lennossa ja seurustelee nykyisin Tiona Fernan -nimisen mallin kanssa. Parikymppinen nainen työskentelee mallina ja meikkitaiteiljana. Hän on kotoisin Curacaosta.

View this post on Instagram

@souljaboy 💕🤑💍

A post shared by TIONA FERNAN ♡ (@xttiona) on

View this post on Instagram

You’ll be judged. Keep going.

A post shared by TIONA FERNAN ♡ (@xttiona) on