Tästä mallia! Mies antoi näyttävästi pakit – viestistä viraalihitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nykyajan deittailukulttuuri on pinnallinen ja ihmisistä on tullut kertakäyttötavaraa.Ghostaaminen tarkoittaa yhtäkkistä hiljenemistä, ja viestittelyseuran tai jopa deitin totaalista hylkäämistä. Kaikkien onneksi rehellisyyden ja suorapuheisuuden aikakausi on koittamassa.

Redditiin on julkaistu onnellinen viestikeskustelu, jossa näytetään esimerkkiä suoraselkäisestä toiminnasta. Sen sijaan, että yhteydenpito deittiin lopetetaan yhtäkkisesti, kerrotaan hänelle, että tapailua ei kannata jatkaa. Samalla määritellään syy sille, miksi homma ei toiminut. Yleisin lienee se, että tuntee olevansa eri aaltopituudella eikä kipinöintiä ollut tarpeeksi.

Aikuiset osaavat käsitellä asiat kypsästi, eikä kaikki ihmiset voi yksinkertaisesti sopia toisilleen. Asiasta voi kuitenkin sanoa suoraan. Julkaisimme jo aiemmin artikkelin, jossa kerrotaan seikkaperäisesti, miksi ghostaaminen on raukkamaista ja lapsellista.

Just another reminder that people like to be treated like adults and ghosting isn’t cool from Tinder