BB-Leina Ogihara rohkeassa somekuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -tuotantokaudelta vuonna 2012 tutuksi tullut Leina Ogihara on nähty myös muun muassa Lordin ja Mokoman musiikkivideoilla sekä Miss Helsinki -kilpailussa. Viime aikoina Leina on ollut aktiivinen sosiaalisen median julkaisija.

Tällä kertaa Leina nähdään poseeraamassa sinisiin alusvaatteisiin pukeutuneena rohkeassa somekuvassa, joka ei jätä hänen kurvikkuudestaan juuri arvailun varaa.

View this post on Instagram

#calmebeforethestorm ⚡️ #kohtao #snorkeling #sea

A post shared by Leina (@leinasusanna) on

Miss Helsinki -kilpailuun osallistunut Leina nähtiin bikineissä Mokoma-yhtyeen Hei hei heinäkuu -kappaleen musiikkivideolla ja lisäksi hän esiintyi päätähtenä Lordin Hard Rock Hallelujah -jättihitin musiikkivideolla, joka keräsi aikoinaan miljoonia katselijoita.