Suomalaistähdet ottavat mittaa toisistaan ruletissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin yhä useammassa yksityisessä illanvietossa pelataan muun muassa rulettia ja pokeria, sillä se on mukavaa ajanvietettä. Äskettäin Veikkaus ilmoitti luopuvansa ravintoloiden pelipöydistään, mutta monissa kotibileissä viihdyttävä pelaaminen kuitenkin jatkuu edelleen.

Nyt verkossa leviää video, jossa tunnetut suomalaisjulkkikset mittelevät keskinäisestä paremmuudestaan ruletissa. Mukana ovat Miss Suomi -finalisti Essi Unkuri, realitysarjoista tunnetuksi tulleet Niko Saarinen ja Amanda Harkimo sekä artistina ja näyttelijänä tunnetuksi tullut Cristal Snow.

– Ei tästä tule mitään. Mä oon laittanut kaikki mun rahani seitsemän ja puoli tonnia, ja sitten Amanda nysvää tuolla jollain kahdella eurolla. Kuka tulee tällaiseen paikkaan ja pelaa ihan mummona jotain kahta euroa, Cristal Snow ihmetteli.

Julkkisten mittelö sai nyt vasta alkunsa, sillä voittaja selviää vasta tulevissa videoissa.