Kissa osaa avata itse oven – tähän ei moni nelijalkainen kykene

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikinomistajien onneksi useimmat eläimet eivät ole niin nokkelia, että ne osaisivat esimerkiksi avata ovea. Poikkeustapauksiakin kuitenkin löytyy.

Twitter-käyttäjä Aliyah Steele ihmetteli, kuinka suljetut ovet eivät tuntuneet estävän hänen kämppäkaverinsa kissan Cubby Jayn liikkumista. Kriminologiaa opiskeleva nuori nainen päätti selvittää mysteerin.

Aliyah sulki Cubbyn suihkuhuoneeseen ja jätti puhelimensa kuvaamaan sen ovea. Videolta kävi ilmi että kissa osaa avata oven hyppäämällä ensin lavuaarin päälle ja painamalla ovenkahvan alas. Kissa luikki ulos täysin itse avaamastaan ovesta.

– Olin aivan äimän käkenä. Se oli vaikuttavaa, ja oli pakko jakaa video maailman kanssa, Aliyah kuvaili Buzzfeedille.