Suklaapenikset hittituotteeksi – herkullista imeskeltävää ökyhintaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suklaasta tehdään tunnetusti lukemattomia eri muotoisia herkkuja, ja ajoittain joukossa nähdään myös lapsilta kiellettyjä tuotteita. Tulevana pääsiäisenä pääsiäismunat voidaan jättää kauppojen hyllyille, sillä aikuiseen makuun on tullut myyntiin hieman härskimpi suklainen namipala.

www.easytoys.nl

Kyseessä on suklaan muotoinen miehen sukuelin. Tämä De Jongeheer -niminen tuote on maitosuklaasta tehty melko suurikokoinen miehinen erektiossa olevan näköinen herkku. Tuotetta saa niin tummasta suklaasta tehtynä kuin myös valkoisuklaalla silattuna.

Suuhunpantavan koko on hieman pienempi kuin keskiverto hollantilaismiehen sukuelin, jonka koko on tilastojen mukaan noin 15,8 senttimetriä. Suklainen versio on vain 11,5 senttimetriä pitkä ja painaa peräti 185 grammaa. Paino jo kertoo, että tällä herkuttelu täyttää vatsan nopeasti. Tuotetta myy verkkokaupassa EasyToys.nl, jossa se maksaa 7,95 euroa.