Ylläksen Snow Village on pysättävän upea kokemus

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Suomesta löytyy tunnetusti monia erikoisia nähtävyyksiä, mutta eräs viime aikoina poikkeuksellisen paljon näkyvyyttä myös kansainvälisissä medioissa saaneista on Ylläksen maisemissa sijaitseva Snow Village.

Ylläs Snow Village, Kuva: Stara

Valtava lumilinna ja -hotelli ovat saaneet ympäri maailmaa mediahuomiota erityisesti Game of Thrones -teemallaan, joka vetää paikalle turisteja niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Stara nyt kävi katsastamassa miltä Snow Villagen sisällä näyttää.

Ylläs Snow Village, Kuva: Stara
Ylläs Snow Village, Kuva: Stara

Ulkoa päin suurelta lumilinnalta näyttävä rakennelma yllättää, kun asiakas pääsee sisään joko hotellin vastaanotosta tai varsinaisesta lipunmyynnistä. Vastaanoton vieressä sijaitsee hyvin poikkeuksellinen jääravintola, jonne turistit pääsevät päivisin tutustumaan. Illalla ravintola on vain asiakkaiden käytössä, ja ruokailu jäästä tehdyillä tuoleilla ja pöydillä on varmasti elämys.

Ylläs Snow Village, Kuva: Stara