90210-hittisarjan tähti Luke Perry on kuollut

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla maailmanmaineeseen Beverly Hills 90210 -sarjan kautta noussut Luke Perry on kuollut. Hän menehtyi 52-vuotiaana. Vajaa viikko sitten kerroimme miten näyttelijä oli kiidätetty sairaalaan vakavan sairauskohtauksen vuoksi Los Angelesin Sherman Oaksissa sijaitsevasta kodistaan.

Nyt TMZ uutisoi, että kyseessä oli massiivinen sydänkohtaus, johon Luke Perry lopulta menehtyi tänään aamulla paikallista St. Josephin sairaalassa Burbankissa. Tiedottajan mukaan näyttelijän vierellä olivat hänen lapsensa Jack ja Sophie sekä puoliso Wendy Madison Bauer, ex-vaimo Minnie Sharp ja muutamia muita lähisukulaisia.

Perry särki teinikatsojien sydämiä Beverly Hills 90210 -sarjassa vuosina 1990-1995 ja 1998-2000. Viime vuosina hän on tullut tunnetuksi Riverdale-sarjasta, jossa hän näyttelee päähenkilö Archie Andrewsin isää. Luke Perry on mukana myös Quentin Tarantinon tulevassa Once Upon a Time in Hollywood-elokuvassa.