Khloe Kardashian yrittää selviytyä kohusta – Kim Kardashian vei toipumislomalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianit-televisiosarjasta maailman tunnetuimmaksi mediaperheeksi noussut sisarusparvi on joutunut kestämään jälleen uuden skandaalin, kun Khloe Kardashianin avomies jäi toistamiseen kiinni uskottomuudesta. Tällä kertaa mies oli pelehtinyt Kylie Jennerin parhaan kaverin, Jordyn Woodsin kanssa.

Khloe Kardashian on nyt sanonut julkisuudessa, että hän syyttää tapahtuneesta ainoastaan lapsensa isää ja entistä kumppaniaan Tristan Thompsonia. Nainen on myös saanut runsaasti tukea perheeltään, etenkin Kim Kardashianilta, joka vei Khloen toipumislomalle Palm Springsiin. He ovat käyneet läpi tapahtumia ja pitäneet yhtä.

Khloe Kardashian järkyttyi saadessaan tietää, että Tristan oli ollut uskoton hänen siskonsa parhaan kaverin kanssa. Nainen on kertonut, että kohteli Jordyn Woodsia kuin omaa pikkusiskoaan. Nyt hän aikoo keskittyä perheensä ja oman itsensä hyvinvointiin.