The Prodigyn tähti löydetty kuolleena

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Prodigy -yhtyeen laulaja Keith Flint on löydetty kuolleena kotoaan Dunmow’sta Essexistä. Hän oli kuollessaan 49-vuotias.

Poliisit kävivät The Prodigy -yhtyeen laulajan kotona tänään maanantaina ja vahvistivat englantilaisen muusikko Keith Flintin kuoleman lehdistölle. Asiasta uutisoineen The Sunin mukaan kuolemaan ei epäillä liittyvän rikosta. The Prodigyn oli tarkoitus esiintyä ensi kesänä Suomessa Provinssi-festivaaleilla.

Englantilainen The Prodigy on yksi eniten 90-luvulla mainetta keränneistä konemusiikkiyhtyeistä. Keith Flint oli yhtyeessä aluksi pelkästään tanssijana ja keikkaesiintyjänä, mutta ryhtyi myöhemmin myös yhtyeen laulajaksi. Keith Flint lauloi muun muassa Firestarter-hittisinglen. Hänen lisäkseen yhtyessä ovat Liam Howlett ja Maxim Reality. Flint toimi myös pubiyrittäjänä Essexissä.