Mies tilasi uppopaistettuja perunoita juustolla – sai lautasellisen perunalastuja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Journalisti Ryan Wilson päätti testata italialaista ravintolaa Tel Avivissa käydessään. Mies ihastui erityisesti ruokalistassa olleeseen annokseen, jossa oli uppopaistettuja perunoita ja juustoa. Hän repesi nauruun annoksen nähdessään.

Netissä leviää parhaillaan kuvia italialaisen ravintolan perunaruoasta. Kyseessä piti olla friteerattuja perunoita sulatetulla juustolla, mutta miehen eteen kannettiin perunalastuja lautasella. Sipsien päälle oli ripoteltu parmesaanijuustoa.

Annos on tavallaan validi, sillä perunalastut ja juustoraaste sopivat ruokalajin kuvaukseen löyhästi. Harvoinpa kukaan kuitenkaan haluaa maksaa noin kymmentä euroa lautasellisesta sipsejä. Asiasta uutisoi Mirror.