Nainen koukussa kehonrakentamiseen – lihakset tuovat somefaneja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ylipainolla ja passiivisuudella on todettu olevan yhteys ennenaikaiseen kuolemaan sekä lukuisiin eri sairauksiin. Nykyisin on trendikästä pitää huolta kehosta ja mielestä terveellisiä elämäntapoja noudattaen. Yksi hyvinvointiin hurahtaneista on 27-vuotias Rahki Giovanni Miamista.

Yhdysvaltojen Floridassa kuntosaliyrittäjänä ja personal trainerina itsensä elättävä Rahki Giovanni uskoo, että kaikkien naisten tulisi parantaa hyvinvointiaan kuntosaliharjoittelun avulla. Hänen lihaksikas vartalonsa ei ole syntynyt ilman sinnikästä treenaamista. Parhaimmillaan hän on viettänyt punttisalilla kahdeksan tuntia päivässä. Nykyisin hänelle riittää kaksi tuntia.

Hän on koukussa lihasten kasvattamiseen. Rahki Giovanni kuitenkin todistaa, että lihaksikas nainen ei välttämättä ole miehekäs. Hänen mukaansa lihaskuntoharjoittelu on äärimmäisen loistava keino stressinpoistamiseen ja hyvän olon saavuttamiseen. Hän on tehnyt elämässään täysikäännöksen huomattuaan, että epäterveellinen ruokavalio oli jättänyt jälkensä hänen vartaloonsa.