Livestreamaaja soittaa Dragonforcea korvakuulolta – suoritus hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jos katsot tänään yhden ainoan videon, niin katso tämä. Netissä suoratoistona esiintynyt Lara6683 osoittaa, että erityislahjakkuuksilla varustetuille ihmisille ei mikään ole mahdotonta. Ei edes Dragonfocen soittaminen korvakuulolla.

Drangonforcen kappale Fire and Flames on yksi legendaarisimmista soittajien nopeutta mittaavista sävellyksistä. Kappaleen soittaminen vaatii äärimmäistä sorminäppäryyttä, minkä moni on huomannut muun muassa Guitar Hero -pelissä aikoinaan.

Nyt livestreamaaja Lara6683 on onnistunut soittamaan biisin pianollaan ainoastaan muutaman minuutin harjoittelun jälkeen. Uskomaton suoritus saa posketkin kananlihalle, sillä nainen sanoo ensin todennäköisesti kuolevansa yritykseen, mutta handlaa kappaleen pian äärimmäisen taidokkaasti. Hän soittaa pelkästään korvakuulolla ilman nuotteja.