Mitä jos Superman olisi psykopaatti? Brightburn-kauhuelokuvan traileri tarjoaa vastauksen

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supermanin kaltaiset hahmot on totuttu näkemään oikeuden puolustajina, mutta tosielämässä rajattomilla voimilla olisi todennäköisesti karmivat seuraukset. Tähän aiheeseen paneutuu tuleva kauhuelokuva Brightburn.

24. toukokuuta ensi-iltansa saava Brightburn kertoo toisesta maailmasta peräisin olevasta lapsesta, jonka hänet löytävä pariskunta adoptoi. Lapsesta alkaa kuitenkin pian paljastua supervoimien ohella vaarallisia puolia.

Elizabeth Banksin ja David Denmanin tähdittämän Brightburnin on tuottanut Guardians of the Galaxy -ohjaaja James Gunn. Supersankariteemoja The Omen – Ennustus -elokuvan lapsikauhua yhdistävästä kauhutarinasta saadaan esimakua tuoreen trailerin muodossa.