Kate Upton julkaisi imetyskuvan – fanit riemastuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Upton paljasti taannoin odottavansa esikoislastaan aviomiehensä, baseball-tähti Justin Verlanderin kanssa. Kate Upton poseerasi taannoin Yamamay-vaatemerkin mainoskuvissa, joissa olivat esillä niin yhtiön alusvaateuutuudet kuin mallin kuuluisat kurvitkin.

Heinäkuussa Miami Beachilla järjestetyssä Sports Illustrated -lehden tilaisuudessa Upton paljasti olevansa raskaana. Nyt Kate on julkaissut itsestään kuvan imettämässä pienokaistaan. Naistenpäivän kunniaksi Upton totesi, että naisilla on supervoima. Fanit innostuivat päivityksestä, koska erityisesti Yhdysvalloissa julkinen imetys on ollut viime aikoina kritiikin kohteena.

– Will cherish these moments forever. Can’t imagine a greater superpower, Kate Upton kirjoitti kuvansa yhteydessä.

26-vuotias Kate Upton on tullut tutuksi muun muassa Sports Illustratedin, GQ-lehden ja Voguen kannesta. Lisäksi hänet on nähty lukuisissa elokuvissa, mainoksissa ja musiikkivideoissa.