Izabel Goulartin asu ei peittänyt juuri mitään – nyt oli paljastava yläosa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Izabel Goulart tekee kovaa nousua muotimaailmassa, sillä hän on jo saanut vankan jalansijan alalla Victoria’s Secretin mallia. Ahkerana fitness-harrastajana tunnettu tähti on mallinuransa lisäksi myös näytellyt muun muassa Miehen puolikkaat ja Entourage -sarjoissa.

View this post on Instagram

Last day of Carnaval⚡️ @brunamarquezine @johnjohndenim @camaroten1

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

Tällä kertaa Izabel on säväyttänyt poseeraamalla erittäin paljastavassa asussa brasilialaisten karnevaalien loppuhulinoissa. Rio de Janeiron karnevaalien päätteeksi kaunotar keikisteli asussa, jonka yläosa muodostui pelkistä ketjuista. Hän pulahti asussa myös uimaan.

Brasilialaissyntyinen Maria Izabel Goulart Dourado on huippumalli, joka työskenteli aikoinaan Victorian enkelinä vuosina 2005 – 2008. Hän on myös nähty Armani Exchangen mallikasvona. Sao Paulosta kotoisin oleva ruskeaverikkö sai mallin töihin kimmokkeen 14-vuotiaana, kun parturi ehdotti, että hän koettaisi työtä. Neito muutti Ranskaan ja sai sopimuksen entisestä Success-mallitoimistosta.