Blac Chynan ostama ketju ryöstettiin – ex-poikaystävälle vakavat vammat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamourmalli Blac Chynan entinen poikaystävä, YBN Almighty Jay, on joutunut ryöstön uhriksi. Hänet puukotettiin ja pahoinpideltiin Hennessy-pullolla. Miehelle ommeltiin sairaalassa yhteensä yli 300 tikkiä.

YBN Almighty Jayn oikea nimi on Jay Bradley. Hän saavutti runsaasti suosiota glamourmalli Blac Chynan kanssa seurusteltuaan. Mies ryöstettiin äskettäin New York Cityssa, ja hänen kaulassaan ollut arvokas kaulaketjunsa vietiin.

Räppärin on kerrottu saaneen ketjun Blac Chynalta. Ketjun vakuutus on edelleen glamourmallin nimen alla. Räppäri ei kuitenkaan ole suostunut yhteistyöhön ryöstöä tutkivien viranomaisten kanssa. Sen sijaan hiphop-maailmassa kuohuu, sillä TMZ kertoo saman ketjun näkyneen Zae Numbafiven uudella musiikkivideolla.