Poikaystävä kuorsasi liian kovaa – nainen ampui haulikolla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen nainen on ampunut poikaystäväänsä kainaloon, koska mies oli kuorsannut liian kovaäänisesti. Nainen pidätettiin murhan yrityksestä. Miehen tila on vakaa.

Daily Mail on kertonut 47-vuotiaan Lorie Morinin ampuneen Brett Allgood -nimistä poikaystäväänsä Floridan Cocoan asuntovaunualueella. Kaksikko oli asunut yhteisessä asuntovaunussa, kun Lorie Morin oli saanut tarpeekseen poikaystävänsä kuorsaamisesta. Hän oli ampunut miestään kainaloon.

Kaksikko oli nauttinut alkoholia ennen ampumistapausta. Morin yritti selittää viranomaisille, että kyseessä oli onnettomuus, mutta Allgood kertoi poliiseille toisenlaisen tarinan. Nainen oli ensin osoittanut haulikolla miehensä päätä, kunnes ampuikin myöhemmin kainaloon hänen nukkuessaan, Click Orlando uutisoi.