Bikinimalli Emilyn sänkyposeeraukset someen – eivät jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kärkikaartin supermalleihin jo vuosien ajan lukeutunut Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Hän on erittäin suosittu catwalkien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa miljoonat seuraavat häntä.

View this post on Instagram

@inamoratawoman

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Taannoin Emily kuvattiin asioimassa kioskilla pelkkiin alusvaatteisiin pukeutuneena, kun hän esitteli uutta BODY-alusvaatesarjaa. Nyt hän on poseerannut kameralle sängyssä.

View this post on Instagram

@inamoratawoman

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

View this post on Instagram

@inamoratawoman

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

27-vuotias Emily Ratajkowski nähdään myös näyttelijänä Cruise-nimisessä elokuvassa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.