Mitä ihmettä? Tinder-deitti esitti koko ajan siskoaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Treffisovellusten aikakaudella on yleistä, että ihmiset esittävät kuvissa ja profiileissaan muuta kuin mitä he oikeasti ovat. Osa käyttää muokattuja valokuvia tai vanhoja otoksia saadakseen enemmän mätsejä. Toiset puolestaan valehtelevat itsestään kaiken – jopa siviilisäätyä myöten.

Nyt eräs mies kertoo Redditissä oman tarinansa koskien hänen Tinder-treffiseuralaistaan. Mies oli viestitellyt tovin naisen kanssa, jolla oli kaksoissisko. Treffeille saavuttuaan hän huomasi, että nainen oli huomattavasti tukevammassa kunnossa kuin valokuvissa. Koska hän ei anna vartalon määritellä ihmisen arvoa, päätti hän kuitenkin tutustua söpönä pitämäänsä naiseen.

Treffien jälkeen hän tuli epäluuloiseksi ja löysi Facebookista seuralaisensa kaksoissiskon profiilin. Hän totesi, että nainen oli käyttänyt omien kuviensa sijaan otoksia sisarestaan, joka oli hieman hoikempi. Mies ihmetteli, miten asiaan tulisi suhtautua. Naiset olivat kuitenkin hyvin paljon samannäköisiä, mutta miksi hänen seuralaisensa oli silti valehdellut identiteetistään ja ulkonäöstään?

Hän kysyi asiaa Tinder-mätsiltä. Mies olisi ollut valmis lähtemään toisille treffeille naisen petollisuudesta huolimatta. Niitä ei kuitenkaan ikinä tullut, sillä kysymyksen saatuaan petollinen kaksoissisko esti miehen.

WIBTA if I don’t go on a second date with a larger lady because she doesn’t match her Tinder pics? from AmItheAsshole