Vuoden elokuvauutuus on tässä! Leonardo DiCaprio Quentin Tarantinon elokuvassa

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Fanien hartaasti odottama Quentin Tarantinon yhdeksäs elokuva saa ensi-iltansa tänä kesänä. Once Upon a Time in Hollywood -elokuvan odotusta helpotetaan nyt ensimmäisen trailerin avulla.

Faktaa ja fiktiota sekoittava Once Upon a Time in Hollywood sijoittuu Charles Manson -murhien vuoteen 1969. Elokuvassa Leonardo DiCaprion esittämä Rick Dalton ja hänen stunttimiehensä, Brad Pittin näyttelemä Cliff Booth, tavoittelevat suosiota myllerrysten aikakauden Hollywoodissa.

DiCaprion ja Pittin lisäksi elokuvassa nähdään muun muassa Margot Robbie, Dakota Fanning, Luke Perry, Al Pacino ja Damian Lewis. Once Upon a Time in Hollywood saa Yhdysvaltojen ensi-iltansa 26. heinäkuuta. Suomen ensi-ilta on vielä avoinna.