Ihastuttava hiusväritrendi – sävynä ylellinen samppanja!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kevät on perinteisesti heleiden sävyjen kulta-aikaa, ja nyt estradille nousevat samppanjan ja kuohuviinin eri väreissä loistavat hiukset. Samppanjan väriset hiukset ovat tämän kevään ihastuttava trendi.

Samppanja loistaa platinablondista kupariin ja kaikkeen siltä väliltä luoden efektin kuplivasta juhlajuomasta. Raidoissa on vaaleita ja jopa pinkkejä sävyjä. Kevätauringossa loistavat hiukset näyttävät kevyiltä ja kauniilta.

Kokosimme alle samppanjablondien väriskaaloja. Kampaajat ovat huomanneet, että ihmiset muuttavat nykyaikana rohkeasti tyyliään ja monet saavat innostuksensa sosiaalisesta mediasta. Samppanjathiukset on nyt kovassa nosteessa.

View this post on Instagram

glam waves for my lady @hairby_annabella 🌊

A post shared by kaitiebell_hair (@kaitiebell_hair) on