Milloin uusi kumppani tulee esitellä kavereille? Deittivalmentaja vastaa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Jos kuuluu nykyaikana niihin harvoihin ja onnekkaisiin, jotka ovat muodostaneet parisuhteen uuden ihmisen kanssa, tulee eteen monia eri suhteen vaihteita. Yksi niistä on uuden kumppanin esitteleminen ystäville.

Deittivalmentaja Marquita Johnson kertoo Elite Dailyssa, että kavereiden ja kumppanin kohtaaminen on hyvä tapahtua rennossa ympäristössä, jossa kaikki osapuolet pääsevät helposti keskustelemaan. Hänen mukaansa parhaita paikkoja ovat ravintolat, puistot, urheilutapahtumat, konsertit tai festivaalit. Toisaalta ystäville voi myös järjestää peli-illan kotona, jolloin myös oma kumppani on mukana illanvietossa.

Myös ulkoilma-aktiviteetit, piknikit ja rennot ja rauhalliset kahvilat sopivat kokoontumispaikaksi. Kannattaa myös pohtia, olisiko kumppanin kannalta edukkaampaa tavata muutama ystävä kerrallaan sen sijaan, että koko kaveriporukka häärää hänen ympärillään uteliaana?