Demi Rose rintavana Kuolleenmeren maisemissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Demi Rose on noussut Instagram-tähteyteen hänen kurvikkaan vartalonsa ja sitä esittelevien vähäpukeisten kuviensa ansiosta. Viime viikkoina Demi on julkaissut seuraajiensa iloksi kuvamateriaalia taannoiselta Aasian lomaltaan Thaimaan Phuketista.

Tällä kerta Demi poseeraa sosiaalisessa mediassa jakamassaan kuvassa viettelevässä asussa kuin deittiseuraa odottaen. Hänen asunsa on hyvin paljastava ja esittelee erityisesti julkkisnaisen lähes paljaan etumuksen.

23-vuotias Demi Rose sai taannoin oman Demi Rose App -älypuhelinsovelluksensa. Hänet on totuttu näkemään todella näyttävissä asuissa sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan kuvissa. Esimerkiksi Instagramissa Demi on saanut suuren suosion, sillä hänen päivityksillään on nykyisin jo yli kahdeksan miljoonaa seuraajaa.

Uusimmat