Demi Rose rintavana Kuolleenmeren maisemissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Demi Rose on noussut Instagram-tähteyteen hänen kurvikkaan vartalonsa ja sitä esittelevien vähäpukeisten kuviensa ansiosta. Viime viikkoina Demi on julkaissut seuraajiensa iloksi kuvamateriaalia taannoiselta Aasian lomaltaan Thaimaan Phuketista.

View this post on Instagram

Being a tourist 😏

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Tällä kerta Demi poseeraa sosiaalisessa mediassa jakamassaan kuvassa viettelevässä asussa kuin deittiseuraa odottaen. Hänen asunsa on hyvin paljastava ja esittelee erityisesti julkkisnaisen lähes paljaan etumuksen.

23-vuotias Demi Rose sai taannoin oman Demi Rose App -älypuhelinsovelluksensa. Hänet on totuttu näkemään todella näyttävissä asuissa sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan kuvissa. Esimerkiksi Instagramissa Demi on saanut suuren suosion, sillä hänen päivityksillään on nykyisin jo yli kahdeksan miljoonaa seuraajaa.