Lentokone teki hätälaskun – Keanu Reeves viihdytti kanssamatkustajia bussimatkan ajan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

San Franciscosta Los Angelesiin matkalla ollut lentokone joutui tekemään taannoin hätälaskun Bakersfieldiin. Matkustajien yllätykseksi heidän keskuudessaan oli loistavaksi matkaseuraksi osoittautunut Hollywood-tähti.

John Wick -näyttelijä Keanu Reevesin suosituksen myötä matka jatkui bussilla, sillä se saapuisi perille uutta lentokonetta nopeampaa. Näyttelijä viihdytti heitä reissun aikana muun muassa kertomalla faktoja Bakersfieldistä ja soittamalla paikallista musiikkia puhelimestaan.

Matkan päätteeksi Reeves nähtiin suuntaamassa Carl’s Jr -hampurilaisravintolaan taltuttamaan nälkäänsä. Kanssamatkustajat dokumentoivat matkaa sosiaalisessa mediassa sittemmin jakamiensa videoiden ja kuvien muodossa.

 

View this post on Instagram

Hey everyone- There’s been a lot of attention about a recent story I posted about an “adventure“ on a minibus with one of the great humanitarians (and fav actors) of our time. I don’t have anything to add other than that all the passengers were incredibly kind and lovely people, including the folks who took care of us in Bakersfield, CA. Perhaps though, with all this attention we can do some good. In the spirit of what a generous person Mr. Reeves is here are a few charities that you might consider donating to. If you do have copies of the video (news outlets:), please attach links to these charities alongside them. Maybe we do a little good. 🙏 I will also post direct links in my stories so you can easily click to each of these. 🚐🌴🦄💛 Song: It’s Such a Pretty World Today / Wynn Stewart #itssuchaprettyworldtoday www.sickkidsfoundation.com www.standuptocancer.org www.scorefund.org www.wildlifewaystation.org www.coachart.org/get-involved www.coachart.org www.stjude.org www.cityofhope.org/giving

A post shared by Brian Rea (@freebrianrea) on