Bikinivartalo kuin seireenillä! Demi Rosen kurvit haastavat tiimalasin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Demi Rose on noussut Instagram-tähteyteen hänen kurvikkaan vartalonsa ja sitä esittelevien vähäpukeisten kuviensa ansiosta. Viime viikkoina Demi on julkaissut seuraajiensa iloksi kuvamateriaalia taannoiselta Aasian lomaltaan Thaimaan Phuketista.

Tällä kertaa Demi poseeraa sosiaalisessa mediassa jakamassaan kuvassa rantavedessä valkoiset bikinit yllään. Kurvitar esittelee todellista tiimalasivartaloaan auliisti kuvaajalle.

View this post on Instagram

Just wanted to say hi 🥰

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

23-vuotias Demi Rose sai taannoin oman Demi Rose App -älypuhelinsovelluksensa. Hänet on totuttu näkemään todella näyttävissä asuissa sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan kuvissa. Esimerkiksi Instagramissa Demi on saanut suuren suosion, sillä hänen päivityksillään on nykyisin jo yli kahdeksan miljoonaa seuraajaa.