Teini työnsi kaverin sillalta alas veteen – sai kaksi päivää vankeutta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen teini Tay’lor Smith on saanut kahden päivän vankeusrangaistuksen työnnettyään kaverinsa Jordan Holgersonin alas sillalta veteen. Ystävykset olivat olleet uimassa Moulton Falls -nimisellä vesiputouksella. Sillalta veteen on 18 metrin pudotus.

Youtubeen kuvatulla videolla nähdään, kuinka hyppyyn valmistautuva 16-vuotias Jordan Holgerson kerää rohkeutta. Yhtäkkiä 19-vuotias Tay’lor Smith tönäisee tytön alas sillalta. Holgersonilta murtui kylkiluita, puhkesi keuhko ja sai vakavia mustelmia. Hän on joutunut käymään tapauksen jälkeen terapiassa pelkotilojen vuoksi.

Elokuussa tapahtunutta onnettomuutta puitiin äskettäin oikeudessa. Tuomari Darvin Zimmerman määräsi Tay’lor Smithin kahdeksi päiväksi vankilaan ja hän joutuu suorittamaan 38 päivää yhdyskuntapalvelua. Holgersonin äiti on onnellinen, että hänen tyttärensä selvisi pudotuksesta hengissä, Associated Press uutisoi.